جایی بر روی خاک غزه برای آوارگان نمانده است

آوارگان فلسطینی در نوار غزه که از ابتدای جنگ در جست‌جوی سرپناه بوده و چندین بار آواره شده‌اند، اکنون و پس از ۲۷۵ روز دیگر جایی برای نصب چادرهایشان ندارند و شماری از آنها علی‌رغم خطرات بر روی ،ه‌ای در خان‌یونس مستقر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، در فاصله ۸۰ متری در داخل دریای مدیترانه در شهر خان یونس در ج، نوار غزه، صدها آواره ناگزیر به برپایی چادرهای خود بر روی ،ه‌ای شده‌اند که سال‌ها پیش ساخته شده بود، چراکه دیگر جایی برای آنها باقی نمانده است تا از حملات در امان بمانند.

آوارگان با استفاده از نایلون و چوب، چادرهای خود را در داخل دریا ساختند و در این راستا، به خطر بالا آمدن امواج در طول شب و تیراندازی قایق‌های نیروی دریایی ارتش رژیم اشغالگر که هرگز از دریا خارج نمی‌شوند، بی‌توجه هستند.

«محمد الغره» یکی از آن آوارگ، است که پس از ،وج از شهر رفح در ج، نوار غزه، چادری را بر روی این ،ه ساخته است.

الغره در این باره گفت: ما رفح را پس از حمله ارتش اشغالگر اسرائیل ، کردیم و به سمت منطقه المواصی در غرب خان‌یونس حرکت کردیم، اما همه‌جا پر از هزاران چادر و آواره بود و جایی برای پا گذاشتن در آن پیدا نکردیم.

او به وبگاه «الخلیج آنلاین» گفت: ،ه منطقه المواصی را خالی یافتیم، تصمیم گرفتیم به آنجا برویم و چادرمان را در آنجا برپا کنیم. آوارگی جدید ما با هفت فرزندم، همسرم و پسرعموهایم است.

یک روز پس از اینکه محمد الغره و نزدیکانش چادرهای خود را برروی ،ه دریایی برپا ،د، صدها آواره به دنبال او وارد دریا شدند و چادرهای خود را در همین مکان ساختند و در این منطقه ،ن شدند.

«حمدان نصر» که به همراه فرزندان و نوه‌های خود بر روی این ،ه چادر ساخته است گفت: این پنجمین جابجایی ما در طول این جنگ است و پس از رفح وضعیت در المواصی خان یونس بهتر شد، اما این منطقه مملو از جمعیت صدها هزار آواره و چادر است و به همین دلیل ما جایی برای ساختن چادر پیدا نکردیم و در خیابان خوابیدیم.

وی افزود: با توجه به ازدحام بیش از حد معابر، ادامه حرکت از نقطه‌ای به نقطه دیگر، ناپایداری به دلیل نبود امنیت و احساس تهدید و خطر دائمی، چاره دیگری وجود نداشت.

نصر تصریح کرد: نوه‌هایش از صدای دریا و برخورد امواج به ص،ه‌ها، مخصوصاً با نزدیک شدن به شب و شروع مرحله س، و هر صدایی غیر از آب و قایق‌ها می‌ترسند.

این آواره فلسطینی همچنین افزود به دلیل وزش بادهای شدید چندین بار ناگزیر به نصب چادرش شده است. آنها همچنین از تامین آب آشامیدنی رنج می‌برند و هیچ نهاد امدادی برای کمک به آنها یا تامین نیازهای اولیه زندگی آنها اقدامی انجام نمی‌دهد.

رژیم صهیونیستی علی‌رغم محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای همچنان در دویست و هفتاد و پنجمین روز جنگ، به تجاوزات خود به غزه ادامه می‌دهد. رژیم اشغالگر پس از آنکه گذرگاه مرزی رفح را اشغال و جریان ورود کمک‌ها به نوار غزه را متوقف کرد، قصد دارد به جنگ نسل‌کشی، قحطی و محاصره فلسطینی‌ها در غزه ادامه دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشغال گذرگاه رفح، گذرگاه زمینی اصلی در نوار غزه که کمک‌ها از طریق آن وارد این باریکه ‌می‌شد را بست؛ اقدامی که خطر تشدید فاجعه انس، را به ویژه به دلیل کمبود مواد غذایی و سوخت به همراه دارد.

منبع: https://khabark،dro.com/fa/news/724190/%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%DA%A9-%D8%BA%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA