کاهش زیان صنعت خودرو، با تداوم عرضه‌ها در بورس کالا

به گزارش بازار، محمدرضا نجفی‌منش به وضعیت تولید این صنعت اشاره کرد و افزود: براساس برآوردهای انجام شده، صنعت خودروسازی کشور در چند وقت گذشته تحت تاثیر برخی از اتفاقات با کاهش زیان همراه شده است.

این مقام صنفی به تصمیمات اتخاذ شده در راستای افزایش تولید و نیز سودآوری صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: اکنون اقدامی که در صنعت خودرو در دستور کار قرار گرفته عرضه همه خودروها در بورس کالا است.

وی افزود: برخی از خودروهایی که تفاوت قیمتی ندارند، تقاضای چند، برای آن‌ها وجود ندارد، این امر نشان می‌دهد که افراد این خودروها را برای مصرف نمی‌خواهند بلکه فقط به دنبال ،ب سود از این صنعت هستند.

وی گفت: افزایش میزان تولید و نیز صعود قیمت خودرو در بازار، زمینه‌ساز کاهش ضرر و زیان صنعت خودرو در کشور شده است.

وی ادامه‌ داد: اتفاق دیگری که در چند وقت گذشته در صنعت خودرو رخ داد، این بود که دیگر خودروی ناقص به تولید نمی‌رسد، در حالی که در گذشته به دلیل تولید خودروهای ناقص شاهد قفل شدن سرمایه‌های کلان در این صنعت بودیم.

نجفی‌منش اضافه کرد: در چند ماه گذشته شاهد اتفاقات مثبت در بازار خودروهایی بودیم که در بورس کالا عرضه شدند، اما باید هر چه زودتر اقدامی انجام شود تا بستر لازم برای عرضه همه خودروها در بورس کالا فراهم شود.

رئیس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور به وجود تفاوت قیمت خودرو در بازار و کارخانه اشاره کرد و گفت: این تفاوت قیمتی ایجاد شده در بازار کاملا مشهود است و موضوع تعجب‌آور این است خودروهایی که با تفاوت قیمتی زیادی همراه هستند با تقاضای بیشتری در بازار مواجه شده‌اند.

نجفی‌منش تاکید کرد: اکنون بخش کمی از خودرو در بورس کالا عرضه شده است، در حالی که اگر زمینه عرضه گسترده خودرو در بورس کالا ایجاد شود، می‌توان شاهد اثرگذاری مثبت این اتفاق در بازار باشیم.

نجفی‌منش تاکید کرد: قیمت‌گذاری باید از طریق کارخانه انجام شود، اما به دلیل همراه شدن تاثیر منفی افزایش قیمت‌ها در بازار، بهترین تصمیم عرضه خودرو در بورس و نیز کشف قیمت از طریق این بازار است.


منبع: https://www.ghatreh.com/news/nn65583758/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%85-%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3